Verkeersouders

Als verkeersouder denk je mee over verbetering van de veiligheid rondom school en de organisatie van verkeersactiviteiten. De verkeersouders van de Franciscusschool stellen zich graag  aan u voor!

Remco de Ruijter
'Mijn naam is Remco de Ruijter, de vader van Stijn de Ruijter die in groep 7 van deze school zit. Ik ben één van de twee verkeersouders, welke deel uit maken van het verkeersteam van de Franciscusschool. Doordat mijn zoon al in groep 7 zit sta ik niet meer aan de school en ben ik dus niet makkelijk persoonlijk te benaderen voor op- of aanmerkingen omtrent de verkeersveiligheid rondom school maar dat neemt niet weg dat ik hierin mijn steentje bij wil dragen.

Mochten er op of aanmerkingen zijn wil ik jullie verwijzen naar de site van de school onder het kopje verkeer. Daarin kan via een link direct een opmerking worden geplaatst welke door het team in behandeling zal worden genomen.'

Anneke Merkx
'
Mijn naam is Anneke Merkx, moeder van Milou, Matthijs en Michelle Merkx. Ik ben één van de twee verkeersouders van de Franciscusschool. Milou zit in groep 3B en Matthijs in groep 1/2A, waardoor ik op beide speelplaatsen te vinden ben.

De verkeersveiligheid rondom de school maken we als ouders samen. Mocht u vragen, problemen of ideeën hebben op verkeersgebied, schroom niet en spreek me aan.'